Departament de Consum

Cada vegada més, els professionals hem de dedicar majors atencions als nostres clients i als usuaris en general. Hem de conèixer, reconèixer i respectar els drets dels usuaris, per tal que la nostra professió sigui reconeguda per la societat catalana en general. Malgrat tot, això no vol dir que les nostres relacions siguin sempre satisfactòries, en molts sentits.

Per això, el nostre Gremi està en permanent contacte amb el Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, l'organisme encarregat de gestionar i controlar les activitats del nostre sector. Així, qualsevol agremiat pot recorre al Gremi en aquells casos en que s'hagin produït conflictes d'interessos, tan amb un usuari com amb un altre professional del nostre sector.

Si heu de mantenir qualsevol tipus de contacte amb el Departament de Consum, us recomanem que us poseu en contacte amb la nostra Secretaria, on trobareu informació, assessorament i recolzament a l'hora de fer reclamacions contra clients, denunciar actituds imprudents per part d'altres professionals, etc. A més a més, el nostre Gremi està lluitant constantment contra l'intrusisme professional.

També trobareu informació completa sobre els avantatges que proporciona el sistema de les Juntes d'Arbitratge del Departament de Consum.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi:

secretaria@gremireparadors.com